Hei:) Koselig at du stakk innom, følte meg såååå ensom her et øyeblikk;)



onsdag 15. desember 2010

IKT- prosjekt

Vi sliter litt Wenche og jeg med prosjektet. Har liksom tatt juleferie i hodet:) Skal prøve å få til litt tankevirksomhet på freddan, så får vi se om det resulterer i noe vi kan levere inn. Vi er litt usikre på om tankene vi har er stort nok til å bruke som prosjekt, og hva datastøttet egentlig betyr... Ikke bare bare dette her. Skal vi lære elever om data, eller kan vi bruke data til å fremvise et resultat med noe som elevene har gjort? Kan vi bruke et tema som inngår i pensum for et klassetrinn, og bruke data til å vise hva vi har gjort, eller må elevene arbeide og lære om dataprogram etc? Hmmm... ikke kjempelett dette nei:)

Når vi møtes har vi så mye annet å skravle om, baby stort sett, så da ramler vi ut av IKT med jevne mellomrom. Vi som hadde store planer om å stå på hardt i starten slik at vi slapp sånn stress på slutten som det ofte blir med store oppgaver:)
 Jaja nå er det spetakkel på loftet, heidå:)

1 kommentar:

  1. Mange viktige spørsmål her, håper dere har fant noen svar etter som dere jobbet videre? Dere skal lage et undervisningsopplegg. Da må dere tenke på hva elevene skal lære og gjøre, hva læreren kanskje må lære og gjøre og hva dere som utviklere må lære og gjøre. Gleder meg til å se hva dere velger!

    SvarSlett